Напівтверді

Крафтовий сир ТМ «Магур – це натуральний, екологічно чистий сир, виготовлений із високоякісного молока корів. Досвідчені майстри працюють серед мальовничих Карпат, надихаючись природою та створюючи справжні шедеври сироваріння.

Напівтверді сичужні сири це вже зрілі сири, часто з вираженим своєрідним ароматом. Ця група сирів є найпопулярнішою серед усіх інших, через свою універсальність. Напівтверді сири мають яскраво виражений смак і приємну консистенцію. Вони легко піддаються будь-яким кулінарним маніпуляціям.

Асортимент напівтвердих сичужних сирів

До напівтвердих сирів ТМ «Магур» відносяться сир Гуснянський та його різновиди: Гуснянський з перцем; Гуснянський (томат-базилік).

Гуснянський напівтвердий сир – це молодий український сир, має світлий або злегка жовтуватий колір і солонуватий смак, що нагадує молоду бринзу. Сир ущільнений, але не надто твердий, дещо ламкий та чудово піддається нарізці.

Склад: молоко коров’яче, бактеріальні закваски, сіль харчова, ферментно-зсідальні препарати. 45% жиру в сухій речовині.

Гуснянський з перцем – це пікантний молодий напівтвердий сир з червоним болгарським перцем. Перець надає сиру цікавий, незвичний смак, який поєднується з багатьма стравами. Сир чудово підходить для сирної тарілки.

Склад: молоко коров’яче пастеризоване, сушений болгарський перець, бактеріальні закваски, сіль харчова, ферментно-зсідальні препарати.

Гуснянський (томат-базилік) злегка приправлений подрібненими томатами та базиліком, що надають йому яскравішого смаку не змінюючи при цьому смак самого сиру. Злегка солонуватий присмак і спеції доповнять страву.

Склад: молоко коров’яче пастеризоване, сушений томат, сушений базилік, бактеріальні закваски, сіль харчова, ферментно-зсідальні препарати.

Гуснянський сир можна додавати до будь-яких страв і таким чином коригувати їх смак. Цей напівтвердий сир чудово доповнить ваш суп, салат, основну страву, піцу або бутерброд.

Напівтверді сири мають велику перевагу перед іншими групами – це універсальність. То ж хутчіш обирайте та купуйте Гуснянський сир і він неодмінно вам знадобиться у вашому кулінарному мистецтві!