8 Лютого 2018

Наш сир “Моцарела” переміг у конкурсі

23-24 вересня 2017 року на ВДНГ відбувся грандіозний фестиваль сиру «Cheese Awards Day – 2017», який відвідали справжні любителі цього смачного молочного продукту. Основна мета масштабного проекту – популяризація та активний розвиток культури якісного і виключно натурального сироваріння в нашій країні.

Об’єднавши в одному місці представників сімейних ферм, середніх сиродільних господарств і початківців сироварів ми хочемо довести – сироваріння в Україні існує і ми неодмінно повинні розвивати сирну культуру в нашій країні. Адже всі наші сировари готують якісний і натуральний продукт, який може скласти конкуренцію зарубіжним сирам.
Прокоментував один з організаторів фестивалю Юрій Антонов

 

На фото комерційний директор Карвацький Андрій

Центральне місце у фестивальній програмі зайняв конкурс крафтових сирів, в рамках якого українські виробники змагались за звання кращого у виробництві того чи іншого виду сиру. Крім цього, на відвідувачів чекали численні дегустації, тематичні майстер-класи та цікаві лекції, завдяки яким вони дізналися багато нового і цікавого про світ сироваріння.

На конкурсі «Ukraine Cheese Awards Day 2017» журі в 26 номінаціях обрало переможців. За результатами голосування львівські виробники стали переможцями в декількох номінаціях. Серед них була і наша сироварня “Еко-Газда” з представленою моцарелою “Магур” в номінації «Сир із коров’ячого молока в розсолі».

 

Нагорода та подарунок – поїздка в Італію на майстер-клас по сироварінню

Поділитись: